Pécs Rádió Club Est

pécs Rádió club est.fwEgyre kevesebb lehetőség van Pécsett 30 év felett igényesen szórakozni zenés-táncos helyeken. A legtöbb klub tinikkel van tele, ahol nem nézik jó szemmel az “idősebbeket”. Máshol vannak ugyan lehetőség van “felnőtteknek”, szórakozni, de a zene legtöbbször hétről-hétre ismétlődik. A Pécs Rádió az igényesen szórakozni vágyóknak kínál megoldást!

A Pécs Rádió Soul- Funky- Disco Club Estjében mindenki megtalálja a magának valót minden 30 év feletti vagy az alatti tini ill. huszonéves. A bulikon a ’70-es, ’80-as ’90-es évek legnagyobb Funky-Soul alapzenéi, valamint a ’90-es évek és az ezredforduló legfinomabb Soul és RnB valamint Disco csemegéi szólnak. A bakelitet a két discos Dj. Albrecht és Dj Simon pörgetik.

 

 

Kiknek ajánljuk?

disco.fw

 

Pécs Rádió Club Est – az igényes szórakozásra vágyóknak!

 

Várunk téged is a Pécs Rádió Club Estjére a Trafikba! Figyeld Club Est-naptárunkat, hallgasd a Pécs Rádio-t, így mindig képben leszel, hol és mikor tarthatsz velünk bulizni! Több partnerünk tombola nyereményt is felajánl: így a szerencsések értékes ajándékokat nyerhetnek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


disco.p.fwPécs Rádió Party – a színvonalas szórakozóhelyeknek, és a rendezvényszervezőknek!

 

Adj otthont az igényes szórakozásnak! A Pécs Rádió már többször bebizonyította, hogy lehet értékes zenére is hatalmasat bulizni. Kérj tőlünk árajánlatot és rendelj Pécs Rádió Party-t! A műsorrendelés űrlap kitöltése után rövid időn belül felvesszük a kapcsolatot az érdeklődőkkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This: