img22A Pécs Rádió, mint médium, fejleszti a többszínűségre és közösségi részvételre épülő kommunikációt, ami nyitott a szociális és kulturális szektorokban részt vevő minden ember számára, akiknek kevesebb lehetőségük van megnyilvánulni a média többi területén. Ennek a gyakorlatnak az alapja a kommunikációhoz, de még inkább az informálódáshoz való alapjog. Alapja még a rádiózásnak közösségi szolgálatként való felfogás, amely meghatározza a napi ténykedésünket.

 

 

 

 

 

A PÉCS RÁDIÓRÓL!

  • PÉCS RÁDIÓ aktívan részt vesz PÉCS és Baranya megye kulturális, müvészeti, hagyományörző, városépítő – szépítő életben, támogatva az ez irányú tevékenységet müsoraival, vagy a helyszíni részvételével.

 

  • Pécs Rádiót a kiegyensúlyozottság, a kiszámíthatóság jellemzi.

 

  • Műsorainkat úgy alakítjuk, hogy folyamatosan igazodjon a hallgatók igényeihez szokásaihoz számítva a hallgatók elismerésére és szeretetére.

 

  • A Pécs Rádió beindításával az volt a célunk, hogy Pécsnek, Baranya Megyének legyen egy olyan rádiója amely főleg Pécs és Baranya Megye aktualitásairól, (hírek, információk) szól. PÉCSRŐL, nem csak PÉCSNEK.

 

Share This: